Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Webwinkel Prullekes Spullekes

Privacy.

Prullekes Spullekes gaat uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.
En zal jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de afhandeling van uw aankopen.

Bestellen.
Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een order bevestiging per email. Heb je deze niet binnen 24 uur ontvangen en staat deze ook niet bij jouw ongewenste mail neem dan contact op via info@prullekes-spullekes.nl.
Indien je hebt gekozen om de bestelling te voldoen via IDEAL of PayPal volg je de aanwijzingen en wordt de bestelling binnen 1-4 werkdagen naar het opgegeven afleveradres verzonden.
Indien je hebt gekozen om de bestelling vooraf zelf over te maken dient het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen op rekening van Prullekes Spullekes te zijn bijgeschreven.
Is het bedrag na 7 dagen niet bijgeschreven ontvang je eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 3 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag dan niet bijgeschreven dan vervalt jouw bestelling en gaat het artikel terug in de verkoop.
Nadat Prullekes Spullekes het verschuldigde bedrag heeft ontvangen wordt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden, tenzij het een op maat gemaakt artikel betreft. Daarvan ontvang je bericht.
Heb je ervoor gekozen om de bestelling af te halen, dan zal Prullekes Spullekes binnen 1 werkdagen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Het artikel is dan af te halen aan huis aan de Koningin Julianaweg 34 in Best.
Van elk artikel is er een op voorraad, tenzij anders vermeld.

Kleuren.
De kleuren kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit i.v.m. de verschillende schermresoluties van elke computer.

Custommade artikelen.
Na duidelijke afspraken te hebben gemaakt over kleur, afmeting, prijs en levertijd en na betaling word jouw artikel gemaakt en verzonden.
Een tas voorzien van naam is ook een op maat artikel, je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gewenste naam.
Heb je een klacht na ontvangst dan zal er in overleg naar een passende oplossing worden gezocht. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Herroepings recht - retourzending.
We vinden het jammer als je product niet helemaal naar wens is!

Daarom kun je bij Prullekes Spullekes gemakkelijk retourneren:

Je hebt het recht je bestelling (tenzij het een Custommade bestelling betreft) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Prullekes Spullekes zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €4,50 per brievenbuspakje en €6,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder, bijvoorbeeld PostNL. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Prullekes Spullekes geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@prullekes-spullekes.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
Prullekes Spullekes
RETOUR
Koningin Julianweg 34
5684 VE BEST

Verzending.
Prullekes Spullekes zal jouw bestelling uiterst zorgvuldig verpakken.
Uw bestelling wordt verzonden via PostNL naar het door jouw opgegeven adres.
Wij hanteren onderstaande verzend en verpakkingskosten.

Nederland
Brievenbuspost € 4,50 (met Track & Trace code binnen NL)
Pakketpost € 6,99 (met Track & Trace code binnen NL)

Indien de verzendkosten lager uitvallen, zal het verschil ten alle tijden worden teruggestort.

Aansprakelijkheid.
Bij normaal gebruik, waar het artikel voor bedoeld is mag u een normale levensduur met de normale slijtage verwachten.
Prullekes Spullekes is niet aansprakelijk voor verkeerde was en/of strijkbehandelingen.
Hoewel Prullekes Spullekes elke bestelling met de grootst mogelijke zorg verpakt, is Prullekes Spullekes niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending.
Prullekes Spullekes is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van de adresgegevens en verzend de bestelling naar het door jouw opgegeven adres.

Overmacht.
In geval van overmacht zoals ziekte, ongeval of brand kunnen deze voorwaarden wijzigen.

Beoordelingen WebwinkelKeur
Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over mijn producten en service. Beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.
Klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Prullekes Spullekes verzamelt reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert jouw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met jou opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij jou uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.


Achteraf Betalen met Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Achteraf Betalen
Gespreid Betalen
Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/user
Algemene informatie over Klarna vind je op: https://www.klarna.com/nl/
Jouw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in
Klarna’s privacy statement verwerkt.

Klacht.
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@prullekes-spullekes.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zakelijke gegevens:
Prullekes Spullekes
Koningin Julianaweg 34
5684 VE Best
info@prullekes-spullekes.nl
BTW-nummer:NL141622787B01
BIC RABONL2U
Telefoonnummer: 0499-395380(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
Sorteer op

Makkelijk & Snel Bestellen of Vragen?

06-13391881

Afhalen in Best = GRATIS

Bestellingen boven €100,- geen verzendkosten!

Pakketpost: €6,99

Brievenbuspost: €4,50

Actuele Voorraad!

Levertijd uit voorraad 1-4 werkdagen

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

 

 

 

© 2015 - 2024 Prullekes Spullekes | sitemap | rss