BIBS-Speentjes

 

De Deense BIBS speentjes zijn ontzettend hip en superpopulair! Als kraamkado zit je daarmee dus altijd goed! Deze ronde speentjes in maat T2 zijn geschikt voor zowel baby's en kleuters. Het ronde model doet je mini het meeste denken aan een tepel, dus heel geschikt als je borstvoeding geeft. BIBS produceert deze fopspenen van natuurlijk rubber al 40 jaar! Hun bekende ronde vorm is zo ontworpen dat het schildje van de fopspeen van de huid afstaat, zodat het de huid van jouw mini niet irriteert of schuurt! Het speentje is zacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex te ondersteunen. 

Deze oldskool fopspenen zijn 100% BPA & PVC vrij en de speen zelf is van 100% natuurlijk rubber. Ze zijn verkrijgbaar in 4 fantastische (vintage) kleurtjes! Zo kan je elke dag je baby op en top stylen met de juiste kleur van de speen bij de juiste outfit! Ze passen mooi bij de speenkoordjes van Prullekes Spullekes!

Er zijn twee Glow in the Dark varianten, superhandig voor in de nacht. 

Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1 - speenlengte: 3 cm speen diameter (top): 1,5 cm speendiameter (basis): 1 cm, schildje: 4,5 cm. 

Voor het eerste gebruik leg je het speentje 5 minuten in kokend water. De speen is poreus waardoor het water in het speentje doordringt. Wanneer de speen is afgekoeld, het water uit het speentje drukken om de hygiëne te garanderen. Daarna kun je gewoon kokend water over de fopspeen gieten om hem te steriliseren en is uitkoken niet meer nodig. Na 4-6 weken zul je merken dat het speentje wat dikker is geworden, dan is het tijd om te vervangen. 

Dit lichtgewicht T2 model is te gebruiken vanaf 2/3 maanden totdat je kindje geen speentje meer nodig heeft. Dit is tussen de 2 1/2 en 3 jaar. 

* In verband met de hygiëne is het niet mogelijk de speentjes te retourneren of te ruilen.

Combineer je speentje met een mooi handgemaakt speenkoord, labeldoekje of speenzakje! 

Sorteer op

Makkelijk & Snel Bestellen of Vragen?

06-13391881

Afhalen in Best = GRATIS

Bestellingen boven €100,- geen verzendkosten!

Pakketpost: €6,99

Brievenbuspost: €4,50

Actuele Voorraad!

Levertijd uit voorraad 1-4 werkdagen

Klantbeoordelingen

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b view=slider amount=6 language=1]

 

 

 

© 2015 - 2024 Prullekes Spullekes | sitemap | rss